select
 
Velkommen til Insero. Vi tilbyder nye, innovative løsninger til energi-, kommunikationsteknologi- og lufthavnsbrancherne.

For at skabe nye, innovative løsninger tænker vi globalt, samtidig med at vi udvikler lokalområdets styrke som levende laboratorium. Det kræver en proaktiv strategi, hvor fremtidens virksomheder understøttes, og hvor projekter gør Insero til magnet for den nyeste viden.   

Insero er en vidensvirksomhed og består i dag af fem selskaber med fokus på at udvikle nye løsninger, projekter og viden til energi-, kommunikationsteknologi- og lufthavnsbrancherne. Bag selskaberne er en investeringsfond. Få her et indblik i et udsnit af vores projekter i denne film.  

Bag Insero er fonden Insero Horsens, som blev etableret i 2008. Siden opstarten har fonden udviklet sig til at  være en unik kombination af venture, erhvervsudvikling og vidensorganisation.  Udover at investere i de virksomheder og projekter, som vi får ansøgninger fra, er vi også selv proaktive og kickstarter projekter – for at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde. 

Læs mere om Insero, vores fem datterselskaber og de mange projekter vi er involveret i her på hjemmesiden. 

Download vores årsberetning.

Insero               Chr. M. Østergaards Vej 4a               8700  Horsens               Tlf. 7026 3748               CVR.: 31103843               kontakt@insero.dk


Insero koncernen er etableret af venturekapital fonden Insero Horsens. Koncernen udvikler projekter, virksomheder, ny viden og uddannelse inden for energi, kommunikations-
teknologi og lufthavnsbranchen. Vi investerer risikovillig kapital og tilbyder netværk og specialiseret rådgivning. Vi har fokus på særligt fire områder: E-mobilitet, IT, geoenergi
samt energi og byggeri. Inseros formål er at skabe vækst og udvikling inden for energi, kommunikationsteknologi og lufthavnsbranchen.