Forside / Cases / Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

04.03.2024

Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

Den 14. og 15. september indtager 230 joller Juelsminde Havn og farvandet omkring Juelsminde. I syv forskellige bådklasser dyster unge mellem unge mellem 12 og 18 år fra hele landet om det danske mesterskab.
Juelsminde Sejlklub har lagt sig i selen for at skabe en god oplevelse for både deltagerne og de mange besøgende, der forventes også at lægge vejen forbi Juelsminde.

Det er med stor stolthed, at vi i Juelsminde Sejlklubs juniorsejlerafdeling ser frem til at være vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM 2024 i Juelsminde. Det er en fantastisk mulighed for vores klub at være vært for et så stort og prestigefyldt arrangement, der ikke blot vil fremme sejlsporten, men også styrke fællesskabet og engagementet blandt vores unge medlemmer. Vi glæder os til at byde de flere hundrede talentfulde unge sejlere velkommen og til at skabe en oplevelse, hvor de både kan opnå gode resultater og få uvurderlig erfaring på kapsejladsbanerne, siger Mia Nini Nielsen, Formand Juelsminde Juniorsejlere.

Afviklingen af Ungdoms DM i Juelsminde sker i samarbejde med Horsens Sejlklub og Insero støtter eventen.

Søg midler

Har du et projekt, du drømmer om at føre ud i livet, så send os endelig en ansøgning.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

21.02.2024
Insero Samarbejdsklubsmesterskabet - en fodboldfest for over 100 børn

Fredag den 23. februar og lørdag den 24. februar afholder AC Horsens og Insero Horsens et stævne for U12-hold på Nordstern Arena Horsens.

25.01.2024
Insero bakker op om Horsens Ny Teater

Med et altid spændende program af koncerter, teater, foredrag og mere, er Horsens Ny Teater med til at give vores lokalområde et mangfoldigt kulturliv. Det bakker Insero op om og har tegnet et guldsponsorat.