Forside / Cases / Særlig pulje skal få de frivillige tilbage i foreningslivet

Særlig pulje skal få de frivillige tilbage i foreningslivet

Næsten to år med COVID-19 restriktioner har kostet frivillige kræfter i de lokale kultur- og idrætsforeninger, og mange har nu svært ved at få de frivillige tilbage til foreningen. Det skal ny kampagne og Frivillighedspulje lave om på.

Frivillige kræfter er kernen i det foreningsliv, som er så stærkt i vores lokalområde. Men næsten to år med COVID-19 restriktioner har kostet frivillige kræfter i de lokale kultur- og idrætsforeninger, og mange har svært ved at få de frivillige tilbage til foreningen.

Derfor har DGI Sydøstjylland, Horsens Kommune, Hedensted Kommune, Vejle Kommune og Insero Horsens igangsat kampagnen ’Velkommen (tilbage) til fællesskabet’, som skal bidrage til at få de frivillige kræfter tilbage til de lokale foreninger.

De frivillige skal forkæles – de gør en kæmpe indsats
Som en del af kampagnen kan lokale foreninger og klubber søge støtte fra Insero Horsens Frivillighedspulje til aktiviteter, som giver noget tilbage til de frivillige. Det kan være til et socialt arrangement eller måske nyt klubtøj, som styrker fællesskabet i foreningen.

35 foreninger har allerede modtaget støtte fra frivillighedspuljen for samlet 190.000 kr.

Det er muligt at søge opbakning fra Frivillighedspuljen i hele 2022.

Du kan også søge midler til dine frivillige
Det eneste, det kræver for at søge puljen, er, at din forening har adresse inden for Insero Horsens’ lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se udvalgte cases her

Se alle cases
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

30.11.2023
Glud Museum har vokseværk

Museet har fået godkendt en større udviklingsplan, der skal repræsentere hjem fra 1920 til 2020. Insero har givet en bevilling på 200.000 kroner til udviklingsplanen.