Bliv medlem af Insero og gør din stemme gældende.

Som medlem af Insero kommer du tættere på nogle af de initiativer, som gør vores lokalområde attraktivt at bo i – initiativer, som styrker sports- og kulturaktiviteter, og som gør undervisningen mere inspirerende for de unge.

Hvert år investerer vi nemlig i en lang række projekter og aktiviteter inden for vores lokalområde, som er Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om – fordi sammen gør vi en forskel.

Det kan du glæde dig til:

 

 • Deltag i nogle af Inseros egne aktiviteter med rabat eller early-bird tilmelding
 • Få rabat på udvalgte kultur og sportsbegivenheder fra dit lokalområde
 • Deltag i konkurrencer hvor du kan vinde adgang til spændende oplevelser

Alle med bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave kan blive medlem af Insero, og det er helt gratis. Når der er valg til repræsentantskabet i dit område, kan du deltage og gøre din stemme gældende. Derudover får du som medlem adgang til interessante historier om vores projekter og aktiviteter, som skaber vækst og udvikling i dit lokalområde.

Sådan gør du…

For at blive medlem af Insero, skal du blot udfylde indmeldelsesformularen via linket herunder. Inden for 3-4 uger vil du modtage en bekræftelse på dit medlemskab.

Geografisk valgdistrikt

Når du er medlem, tilhører du automatisk et af 27 geografiske valgdistrikter. Det er din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører, og hvor du er valgbar og har møde- og stemmeret. 

Hvert fjerde år er der valg til repræsentantskabet i dit geografiske valgdistrikt. Valget er din mulighed for at gøre din stemme gældende og tage del i foreningsdemokratiet.

  Se vores seneste nyheder

  Se alle nyheder
  25.03.2024
  Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

  Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

  18.03.2024
  Insero søger ny Finance Director

  Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

  04.03.2024
  Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

  Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.