Bliv medlem af Insero og gør din stemme gældende.

Som medlem af Insero kommer du tættere på nogle af de initiativer, som gør vores lokalområde attraktivt at bo i – initiativer, som styrker sports- og kulturaktiviteter, og som gør undervisningen mere inspirerende for de unge.

Hvert år investerer vi nemlig i en lang række projekter og aktiviteter inden for vores lokalområde, som er Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om – fordi sammen gør vi en forskel.

Det kan du glæde dig til:

 

 • Deltag i nogle af Inseros egne aktiviteter med rabat eller early-bird tilmelding
 • Få rabat på udvalgte kultur og sportsbegivenheder fra dit lokalområde
 • Deltag i konkurrencer hvor du kan vinde adgang til spændende oplevelser

Alle med bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave kan blive medlem af Insero, og det er helt gratis. Når der er valg til repræsentantskabet i dit område, kan du deltage og gøre din stemme gældende. Derudover får du som medlem adgang til interessante historier om vores projekter og aktiviteter, som skaber vækst og udvikling i dit lokalområde.

Sådan gør du…

For at blive medlem af Insero, skal du blot udfylde indmeldelsesformularen via linket herunder. Inden for 3-4 uger vil du modtage en bekræftelse på dit medlemskab.

Geografisk valgdistrikt

Når du er medlem, tilhører du automatisk et af 27 geografiske valgdistrikter. Det er din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører, og hvor du er valgbar og har møde- og stemmeret. 

Hvert fjerde år er der valg til repræsentantskabet i dit geografiske valgdistrikt. Valget er din mulighed for at gøre din stemme gældende og tage del i foreningsdemokratiet.

  Se vores seneste nyheder

  Se alle nyheder
  28.05.2024
  LÆS! festivallen vender tilbage: Vil skabe flere læsefællesskaber for børn og unge

  I 2023 afholdt Horsens Kommunes Biblioteker for første gang læsefestivalen LÆS!, hvor mere end 1600 børn og deres voksne deltog. Nu vender festivalen tilbage med en klar mission: at styrke læseglæden gennem fællesskaber.

  23.04.2024
  Insero Horsens sikrer historisk højt driftsresultat

  Med offentliggørelsen af årsrapporten for 2023 præsenterer Insero Horsens et overskud på 41 mio. kr. før bevillinger og et positivt driftsresultat før finansielle poster på 18 mio. kr. Dette markerer det bedste driftsresultat i foreningens historie.

  19.04.2024
  Kongens hof besøger Horsens: Glæd dig årets Horsens Middelalderfestival

  Hvordan så det ud, når kongen kom besøg under middelalderen? Hvordan levede de adelige dengang i forhold til den almene borger? Det og meget mere kan du lære en masse om under Horsens Middelalderfestival 2024.