Forside / Cases / Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

25.03.2024

Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

De avancerede kameraer gør det muligt at filme og dermed dokumentere svømmerne under vandoverfladen, hvilket kan give svømmere et nyt perspektiv på deres træning og præstationer i vandet, og ligeledes fungere som et værdifuldt redskab til sportsanalyse og talentudvikling.

Vi ser frem til at følge med på sidelinjen og se, hvordan disse innovative redskaber kan være med til at løfte Horsens Svømmeklub og faciliteterne i Forum Horsens til næste niveau.
Læs mere i artiklen fra Horsens Folkeblad.

Insero har givet en bevilling på 150.000,- til de nye undervandskameraer.

Søg midler

Har du et projekt, du drømmer om at føre ud i livet, så se hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

21.02.2024
Insero Samarbejdsklubsmesterskabet - en fodboldfest for over 100 børn

Fredag den 23. februar og lørdag den 24. februar afholder AC Horsens og Insero Horsens et stævne for U12-hold på Nordstern Arena Horsens.

25.01.2024
Insero bakker op om Horsens Ny Teater

Med et altid spændende program af koncerter, teater, foredrag og mere, er Horsens Ny Teater med til at give vores lokalområde et mangfoldigt kulturliv. Det bakker Insero op om og har tegnet et guldsponsorat.