Innovation og partnerskaber

Nye ideer med flyvehøjde. Udviklet i øjenhøjde.
Forside / Forening / Innovation og partnerskaber

Støtte til dit projekt

Insero har gennem årene været med til at fostre flere innovative virksomheder og forretningskoncepter. Derfor ligger udvikling dybt i vores DNA, ligesom innovation, nytænkning og forskning står højt på listen over projekter, vi støtter. Ved at styrke de innovative kompetencer og opbygge ny viden inden for energi og kommunikationsteknologi, kan vi bidrage til udviklingen af fremtidens løsninger.

Vi investerer aktivt i at videreudvikle det lokale erhvervsliv, højne vidensniveauet og lægge et ekstra lag på evnen til at innovere. Og alene eller i partnerskab med andre løfter vi en række tilbud inden for uddannelse, fritidsliv og kultur i vores omegn med det formål at skabe et dynamisk lokalområde i konstant udvikling.

Søger du kapital til et forsknings- eller udviklingsprojekt? Så er vi klar til at vende mulighederne for et samarbejde.


Vores egne projekter

Gennem et antal udviklings- og demonstrationsprojekter bidrager vi til at skabe ny viden, der baner vejen for nye forretningsmuligheder og samarbejder – nationalt som internationalt.

Inspirerende udviklingsmiljøer som Construction Center Denmark fungerer som afsæt for udvikling, modning og kommercialisering. Vi støtter det lokale udviklingsmiljø i håb om at kunne tiltrække endnu flere kreative hjerner og kompetencer, der vil udvikle til fremtiden.Vil du søge midler?

Har du et projekt, du drømmer om at føre ud i livet, så se hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.