Fritidsliv og fællesskaber

Vi spiller gerne sammen med kulturlivet. Hvis du giver bolden op.
Forside / Forening / Fritidsliv og fællesskaber

Støtte til dit projekt

Vores område er fyldt med ildsjæle, der hver dag gør en enorm indsats for at styrke og dyrke det lokale fritids- og kulturliv. Et arbejde, der er særdeles vigtigt for at fremme de lokale fællesskaber. Derfor bakker vi også op om interessante sports- og kulturaktiviteter i området.

Har du et projekt eller en aktivitet, som gør en forskel for fællesskabet, og som gør vores område mere attraktivt? Så kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, om vi har mulighed for at støtte – og hvordan vi bedst kan løfte dit projekt.

Vores egne aktiviteter

Mange mennesker er med til at sætte Horsens og omegn på landkortet. Danske topatleter og modige kulturaktører viser gang på gang, hvilket stof de er lavet af, og vi er stolte af at bakke op om deres hårde arbejde og talent.
Insero støtter en udvalgt række lokale sports- og kulturtalenter på eliteområdet. Både for at inspirere bredt, for at skabe hold og klubber, som folk i vores område kan samles om – og for at sikre, at vores lokalområde forbliver attraktivt og beholder sin knappenål på kortet.

Sponsorater

Mange mennesker er med til at sætte Horsens og omegn på landkortet. Danske topatleter og modige kulturaktører viser gang på gang, hvilket stof de er lavet af, og vi er stolte af at bakke op om deres hårde arbejde og talent.

Insero støtter en udvalgt række lokale sports- og kulturtalenter på eliteområdet.

Se udvalgte cases her

Se alle cases
LÆS! festivallen vender tilbage: Vil skabe flere læsefællesskaber for børn og unge

I 2023 afholdt Horsens Kommunes Biblioteker for første gang læsefestivalen LÆS!, hvor mere end 1600 børn og deres voksne deltog. Nu vender festivalen tilbage med en klar mission: at styrke læseglæden gennem fællesskaber.

Kongens hof besøger Horsens: Glæd dig årets Horsens Middelalderfestival

Hvordan så det ud, når kongen kom besøg under middelalderen? Hvordan levede de adelige dengang i forhold til den almene borger? Det og meget mere kan du lære en masse om under Horsens Middelalderfestival 2024.

Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

Vil du søge midler?

Har du et projekt, du drømmer om at føre ud i livet, så se hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.