Vi er forening og forretning. Fordi vi både vægter fællesskab og fremtid.

Insero er en forening, der er sat i verden for at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som ligger mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave. Vi arbejder gennem partnerskaber, innovation og iværksætteri, kompetenceudvikling samt uddeling af midler til en lang række projekter, som styrker fællesskabet og gør vores område mere attraktiv.

Siden Insero blev grundlagt i 2008, har vi uddelt midler til et stort antal projekter, som dækker alt fra idrætsliv til matematik. Vi vægter særligt aktiviteter, som fremmer fællesskaber og skaber nytte for mange, og derfor støtter vi gerne klubber, foreninger og samlende projekter.

Vores uddannelsesaktiviteter skal primært vække børn og unges nysgerrighed og interesse for naturfaglighed.

 

Vi er bevidste om, at vi skal være her i mange år endnu. Og der skal være midler til, at kommende generationer også kan få gavn af Insero.

Derfor er det en vigtig del af vores arbejde at sikre, at vi er en lønsom forretning. Vi skal forrente de midler, vi råder over, på en ansvarlig måde. Det gør vi gennem kapitalforvaltning og ved at investere i ejendomme og virksomheder, som kan give os et løbende afkast og en robust indtjening.

Samlet set skal vores forening og forretning skabe et betydende bidrag til bæredygtig vækst og udvikling, der styrker lokalområdets kompetencer og attraktivitet.

Læs mere om…

Vores lokalområde

Området strækker sig fra det nordlige af Horsens til det nordlige af Vejle og helt til Endelave. Afgrænsningen stammer fra vores rødder fra energisektoren. Grænsen er nemlig det tidligere energiselskab Energi Horsens’ forsyningsområde. Af den årsag har vi lige siden været fokuseret på at skabe værdi for netop det område.

Sådan blev Insero skabt

Vores historie går tilbage til det tidligere forsyningsselskab Energi Horsens a.m.b.a. og har rødder tilbage i elselskabet BHHH og Horsens Belysningsvæsen.

Insero blev stiftet 1. januar 2008, under navnet Energi Horsens. Stiftelsen var et resultat af fusionen mellem det tidligere elselskab Energi Horsens og energiselskabet NRGi i Aarhus. 

På fusionstidspunktet havde Energi Horsens a.m.b.a en merværdi i forhold til det gamle NRGi, som primært bestod af aktier i DONG Energy. Repræsentantskabet i forsyningsselskabet Energi Horsens besluttede at placere merværdien i en forening til gavn for virksomheder, borgere og institutioner i det gamle forsyningsområde.

Sådan uddeler vi midler...

Vi støtter dig, der gør vores lokalområde lidt bedre.

Se udvalgte cases her

Se alle cases
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

Se vores seneste nyheder

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.