I Inseros repræsentantskab kan du gøre en forskel for dit lokalområde.

Insero er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero dækker. 

Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero. Du bidrager blandt andet til at synliggøre Insero og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

 

Hvem kan stille op til repræsentantskabsvalg?

For at stille op til repræsentantskabet skal du være medlem af Insero. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i det valgdistrikt, der afholder valg. Som repræsentantskabsmedlem vælges du for en fireårig periode.

Repræsentantskabsvalg

Hvert år afholder Insero repræsentantskabsvalg, hvor foreningens medlemmer har mulighed for at stille op i det valgdistrikt, de tilhører. Medlemmerne stiller op for en fireårig periode, og i år var det valgområde D, der var på valg.

Læs mere om det nye repræsentantskab for område D her.

Næste valg er i 2025, hvor det er valgområde A, der er på valg.
Valgområde A inkluderer:

  • Valgdistrikt 1: Dagnæs – Tyrsted
  • Valgdistrikt 2: Torsted – Thorsvang
  • Valgdistrikt 3: Sejet – Uth
  • Valgdistrikt 4: Bjerre
  • Valgdistrikt 5: Hatting – Eriknauer
  • Valgdistrikt 25: Horsens Nord Øst – Endelave

Sådan stiller du op

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero og tilhøre det område, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer i området). Når du melder dig ind i Insero, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

Som kandidat til valget skal tyve medlemmer af Insero fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Du kan finde stillere i dit eget netværk. Bemærk at du kun kan være stiller for en kandidat.  

Vil du vide mere? 
Du kan læse meget mere om valg i Insero i vores valgregulativ. Her kan du også se, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opstilling.

Sådan uddeler vi midler...

Vi støtter dig, der gør vores lokalområde lidt bedre.

Se udvalgte cases her

Se alle cases
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

Se vores seneste nyheder

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.