Forside / Cases / Lokal orienteringsklub åbner dørene til VIA Campus med støtte fra Insero

Lokal orienteringsklub åbner dørene til VIA Campus med støtte fra Insero

Søndag d. 19 marts 2023 løber et særpræget orienteringsløb af stablen. Her er det muligt at prøve kræfter med et indendørs orienteringsløb. Horsens Orienteringsklub står bag oplevelsen, man ikke får mange andre steder. Insero Horsens har bevilget midler til løbet.

Orienteringsløb er for alle, der har lyst til at dyrke krop og hjerne samtidig. Om du har flere års erfaring med at løbe orienteringsløb eller dette er din første gang, så er der noget for enhver, lover Horsens Orienteringsklub.

I planlægningen af løbet har vi sikret os, at alle, som ønsker at prøve kræfter med et indendørs orienteringsløb, kan være med. Derfor er banerne delt op i sværhedsgrader, så enhver kan vælge det niveau, som de føler sig mest trygge ved og samtidig være med til at få en oplevelse, de sent vil glemme, udtaler Erik Nielsen, Stævneleder for orienteringsløbet VIA Indoor.

Ønsker du at stifte bekendtskab med orienteringsløb for første gang, eller vil du bare gerne udfordre dig selv lidt ekstra, er dette en god mulighed, slutter han.

Meget mere end løb
Horsens Orienteringsklub fortæller, at interessen for orienteringsløb har været stigende de seneste år. Orienteringsløb handler nemlig ikke kun om træning af kroppen, men i lige så høj grad om mental træning af hjernen. I den forbindelse fik Horsens Orienteringsklub ideen til at åbne op for VIA campus i Horsens. Bygningen er nemlig særlig godt til orienteringsløb.

Løbere får mulighed for at opleve det nyetablerede campus samtidig med, at de udfordrer sig selv i et særpræget orienteringsløb indenfor.

Insero Horsens bakker op
Insero Horsens støtter løbet, VIA Indoor.

Insero bakker op om begivenheden, fordi det er et anderledes og inspirerende tilbud til både løbere og andre interesserede. Løbet giver deltagerne mulighed for at stifte bekendtskab med orienteringsløb og samtidig få en ny og anderledes oplevelse med et markant byggeri som ramme, siger Berit Lehmann Kristiansen fra Insero Horsens.

Løbet er åbent for både medlemmer af Horsens Orienteringsklub såvel som ikke-medlemmer.

Læs mere om Horsens Orienteringsklub her.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se udvalgte cases her

Se alle cases
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

30.11.2023
Glud Museum har vokseværk

Museet har fået godkendt en større udviklingsplan, der skal repræsentere hjem fra 1920 til 2020. Insero har givet en bevilling på 200.000 kroner til udviklingsplanen.