Forside / Cases / Med frivillighedspuljen kan rideklub nu forkæle deres frivillige

Med frivillighedspuljen kan rideklub nu forkæle deres frivillige

Sportsrideklubben Skovly i Juelsminde har, som mange andre foreninger, haft svært ved at rekruttere frivillige hjælpere i forbindelse med sociale aktiviteter. De har længe drømt om at kunne tilbyde deres frivillige noget særligt til gengæld og efter at have modtage penge fra Insero Horsens Frivillighedspulje, er drømmen nu blevet til virkelighed.

For Sportsrideklubben Skovly er ridestævner en vigtig del af klubbens økonomi og ikke mindst for det sociale sammenhold, der kendetegner den hyggelige rideklub i Juelsmindes smukke natur. Men efter to år med pandemi og nedlukninger har det været svært at holde fast i fællesskabet, og klubben oplever, at det er blevet sværere at rekruttere frivillige hjælpere til de sociale aktiviteter.

Vi har længe haft et ønske om at gøre det mere attraktivt at hjælpe til i klubben. Og så blev vi tagget i et opslag om Insero Horsens Frivillighedspulje på sociale medier, og det var chancen, vi havde ventet på. Nu kan vi tilbyde lækkert klubtøj med broderet logo på ryggen til vores frivillige, og det er vi meget glade for – og vores frivillige er helt vilde med det, fortæller formand i Sportsrideklubben Skovly, Pernille Munch Petersen.

Hun fortæller samtidig, at ansøgningsproces var både nem og hurtig, og anbefaler alle at ansøge puljen.

Ansøgningen var super let at udfylde og inden for kort tid, havde vi fået bevilget 5.000 kr. til vores projekt. Det har været en virkelig positiv overraskelse, og helt sikkert noget, vi anbefaler alle.

Frivillighedspulje skal styrke foreningslivets fællesskab
Inseros Horsens Frivillighedspulje er en del af kampagnen ”Velkommen (tilbage) til fællesskabet”, som er lavet i samarbejde med DGI Sydøstjylland, Hedensted Kommune, Vejle Kommune og Horsens Kommune.

Kampagnen skal bidrage til at få de frivillige kræfter tilbage til de lokale foreninger efter næsten to år med COVID-19 restriktioner.

Man kan søge midler til sociale arrangementer eller klubtøj, der styrker fællesskabet i ens forening.

Puljen kan søges af alle idrætsforeninger, spejderorganisationer, ungdomsorganisationer og andre frivillige foreninger i resten af 2022.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se udvalgte cases her

Se alle cases
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

30.11.2023
Glud Museum har vokseværk

Museet har fået godkendt en større udviklingsplan, der skal repræsentere hjem fra 1920 til 2020. Insero har givet en bevilling på 200.000 kroner til udviklingsplanen.