Forside / Cases / Musicaltalenter sætter scene i Hedensted

Musicaltalenter sætter scene i Hedensted

Kreativ og kulturel mangfoldighed trives hos Hedensted Musical Talenter, som år efter år øger talentmassen af unge musicalskuespillere.

I Hedensted kan unge kreative dyrke deres musikalske interesse og ‘gå til musical’. Et musicalprojekt for 13-35 årige har i 20 år udviklet talentfulde unge med passion for musical og teater, som i et professionelt set-up udvikler deres kompetencer gennem arbejdet med store musicalproduktioner.

Igennem årene er ambitionerne steget i takt med, at flere og flere unge talenter er blevet en del af den faste trup og Hedensted Musical Talenter leverer bl.a. dygtige talenter til Palsgaard Sommerspil og musical uddannelsen i Fredericia.

I 2023 opfører Hedensted Musical Talenter musicalen “Midt om Natten”, baseret på Kim Larsens musik og filmen af samme navn.

Medlems- og bevillingschef Berit Lehmann Kristiansen fortæller:

Insero Horsens uddeler hvert år midler til kulturprojekter, der støtter udviklingen af nye talenter, kommer mange til glæde og gør en forskel i vores lokalområde. Og netop Hedensted Musical Talenter har i 20 år givet de unge en kreativ platform, hvor de i et stærkt fællesskab kan udfolde og udvikle sig sammen. Derfor er vi så glade for at kunne støtte de unge musicalspirer.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se udvalgte cases her

Se alle cases
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

30.11.2023
Glud Museum har vokseværk

Museet har fået godkendt en større udviklingsplan, der skal repræsentere hjem fra 1920 til 2020. Insero har givet en bevilling på 200.000 kroner til udviklingsplanen.