Forside / Cases / Naturfagstorv skal inspirere børn og unge i Hornsyld

Naturfagstorv skal inspirere børn og unge i Hornsyld

Solsystem på gulvet, DNA molekyler, cellemodeller, ponic teknologi og 3D printere er blot nogle af de mange elementer, der skal inspirere udskolingselever i Hornsyld.

På Skolen i Midten skal et inspirerende naturfagstorv give eleverne mulighed for at styrke deres undersøgende tilgang til naturfagene – i undervisningen, men i høj grad også i fritiden. Naturfagstorvet skal nemlig etableres ifm. det lokale idrætscenter og bibliotek og vil være tilgængeligt for alle.

Skoleleder for Skolen i Midten, Troels Brogård Andersen, fortæller:

Den undersøgende tilgang i naturvidenskaberne er med til at udvikle og danne unge mennesker til en større indsigt i, hvordan man skaber en mere bæredygtig tilgang til fremtiden. Med Insero Horsens bevilling til dette projekt, ser vi nu frem til at kunne understøtte dette i endnu højere grad end tidligere.

Katrine Læssøe Mikkelsen, Director, Education, fortæller:

En af vores visioner i Insero Horsens er at øge interessen for naturfagene og bidrage til inspirerende og kreativ læring. Derfor støtter vi naturfagstorvsprojektet på Skolen i Midten, som i den grad lever op til vores ramme om at skabe innovative rum, der opfordrer til leg og læring.

Om Insero Horsens støtte
I Insero Horsens støtter vi uddannelses- og innovationsprojekter, der styrker børn og unges læring – særligt inden for de tekniske- og naturvidenskabelige fag, innovation og entreprenørskab. Vores vision er at styrke interessen og inspirere til undervisning, der hæver vidensniveauet i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se udvalgte cases her

Se alle cases
24.01.2024
Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

16.01.2024
Bevillinger i fjerde kvartal af 2023: 18 institutioner og foreninger modtager opbakning for 0.7 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 18 forskellige projekter har fået tildelt midler i fjerde kvartal, hvor 0.7 mio. kroner er blevet uddelt.

02.11.2023
Nyt projekt skal få flere unge til at vælge kreativ uddannelse i Horsens

Billedskolen Horsens har igangsat et nyt projekt, der skal øge elevtilgangen og løfte fællesskabet på den kreative uddannelse Visuelt Gymnasium i Horsens. Insero Horsens støtter med 175.000 kroner og lokale erhvervsledere bakker op om projektet.