Naturfagene ud af boksen

Forside / Forening / Uddannelse / Naturfagene ud af boksen
Naturfagene ud af Boksen er en konference for lærere og naturfagsvejledere fra hele landet, som byder på ny viden, hands-on workshops og inspiration inden for naturvidenskab, engineering og teknologi.

Til konferencen, der afholdes næste gang 10. september 2024, kan du se frem til en dag fyldt med spændende keynotes, oplæg og workshops, som giver inspiration til den daglige undervisning. På konferencen er der rig mulighed for at afprøve nye teknologier og eksperimentere med nye læringsmetoder, som efterfølgende kan anvendes i undervisningen.

Se glimt fra Naturfagene ud af boksen 2023 her…

Hvad sker der på konferencen?

På ‘Naturfagene ud af Boksen’ er der en lang række oplæg og workshops inden for naturvidenskab, engineering og teknologi. 

Oplæg og keynotes 

Du kan opleve en række oplægsholdere og keynotes, som deler ny viden om læringsmetoder, forskningsresultater eller andre aktuelle emner, som du kan bruge i din undervisning.

Workshops 

Konferencen byder på et væld af workshops, hvor du kan få konkrete værktøjer til at udvikle undervisningen, prøve kræfter med nye teknologier og blive introduceret til nye eksperimenter. 

Netværk og kollegialt mødested 

Konferencen samler omkring 130 lærere, og konferencen er derfor en oplagt mulighed for at dele erfaringer og skabe nye kontakter.

Mange vender tilbage år efter år og bruger konferencen som et fagligt og kollegialt mødested.   

Information

Om konferencen

Pris:
350 kr for deltagere fra de 3 lokale kommuner Horsens, Hedensted, Vejle
600 kr for deltagere fra resten af landet.

Hvor:
Konferencen foregår tirsdag d. 10. september 2024 på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens og er for lærere og naturfagsvejledere og andre med interesse for naturvidenskab, teknologi og engineering i grundskolen.

Tilmelding:
Åbner i maj.

Kontaktperson
Katrine Læssøe Mikkelsen
Katrine Læssøe Mikkelsen
Director, Education
Insero
kami@insero.com
+45 41 77 24 64