Naturfagene ud af boksen

Forside / Forening / Uddannelse / Naturfagene ud af boksen
Naturfagene ud af Boksen er en lærerkonference for alle med interesse i naturfag og teknologi. Konferencen byder på ny viden, hands-on workshops og mulighed for at skabe nye kontakter. Altsammen noget, der giver inspiration til den daglige undervisning.

Konferencen afholdes10. september 2024 og du kan bl.a. se frem til at høre Anders Søgaard, professor på Københavns Universitet fortælle om generativ kunstig intelligens og Anders Kofoed, biolog fortælle om kommunikation i dyreverdenen – og hvad du kan lære af det

Desuden er dagen fyldt med praktiske workshops til alle trin i grundskolen.

Se en kort inspirationsvideo fra Naturfagene ud af boksen 2023 her:

Hvad sker der på konferencen?

‘Naturfagene ud af Boksen’ indledes og afsluttes af fælles oplæg, og ellers er dagen fyldt med workshops, du vælger ved tilmelding. Desuden er der dagen igennem mulighed for at netværke og skabe nye kontakter. Altsammen med det formål at give inspiration til den daglige undervisning.

Keynotes 

Du kan opleve 2 spændende keynotes som indleder og afrunder dagen. I år er det Anders Søgaard, professor på Københavns Universitet, som fortæller om generativ kunstig intelligens og Anders Kofoed, biolog, som fortæller om kommunikation i dyreverdenen – og hvad du kan lære af det.

Workshops 

Konferencen byder på et væld af workshops, hvor du kan få konkrete værktøjer til at udvikle undervisningen, prøve kræfter med nye teknologier og blive introduceret til nye eksperimenter. 

Netværk og kollegialt mødested 

Konferencen samler omkring 150 lærere, og konferencen er derfor en oplagt mulighed for at dele erfaringer og skabe nye kontakter.

Mange vender tilbage år efter år og bruger konferencen som et fagligt og kollegialt mødested.   

Information

Om konferencen

Pris:
350 kr pr deltager fra de tre lokale kommuner Horsens, Hedensted og Vejle.
600 kr pr deltager fra resten af landet.

Tid og sted:
Tirsdag d. 10. september 2024 fra kl. 8-16 på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens.

Tilmelding:

Tilmeld dig her.

Kontaktperson
Katrine Læssøe Mikkelsen
Katrine Læssøe Mikkelsen
Director, Education
Insero
kami@insero.com
+45 41 77 24 64