Investeringskriterier

Forside / Forretning / Kapitalforvaltning / Investeringskriterier

Vi investerer i små og mellemstore virksomheder, som har et vækstpotentiale. Vores geografiske fokus er i Horsens, Hedensted og Vejle Kommuner, hvor vi hører til.

Læs herunder mere om, vores kriterier for sammensætning af en diversificeret portefølje samt hvordan vi bidrager som engageret, aktiv og langsigtet investor.

Kriterier for sammensætning af en diversificeret portefølje

Insero investerer primært i danske B2B virksomheder med et vækstpotentiale og som befinder sig i Horsens, Hedensted eller Vejle Kommune.

  • Geografi – virksomhed i Horsens, Hedensted eller Vejle Kommune
  • Vækst – ønske om at realisere en profitabel og skalerbar vækstplan
  • Branche – teknologi og industri med præference for B2B
  • Type – små og mellemstore virksomheder
  • Ny ejer – behov for ny ejer til at understøtte transformation
  • Ejerskab – aktivt, strategisk ejerskab med præference for majoritetsandel

En engageret, aktiv og lokal investor

Langsigtet kapital – få lokal investor med et langsigtet perspektiv Insero investerer med egenkapital og evt. lån med mulighed for konvertering til egenkapital. Vi prioriterer at have et langsigtet perspektiv i vores investeringer, hvor vi i fællesskab med ledelsen laver en tidsramme for et exit.

Aktiv forretningsudvikling – forløs et vækstpotentiale i fællesskab Insero fastlægger i fællesskab med de øvrige investorer og ledelsen en professionel og ambitiøs forretningsplan med mål, budgetter, planer og aktiviteter. Derudover prioriterer vi at sammensætte og tage del i en kompetent og engageret bestyrelse med branchekendskab, som kan understøtte direktionen.

Professionelt samarbejde – minimer risiko og gør vejen til vækst kortere Vi vægter at have et åbent og transparent forhold til de virksomheder, som vi investerer i. Derfor tilbyder vi finansiel og værdiskabende rådgivning samt bistand inden for økonomi og jura mv.

Information

Kontaktperson
Erik Borum
Erik Borum
Adm. direktør
erbo@insero.com
+45 41 77 01 55