Forside / Nyheder / 1 million kroner til læring, naturvidenskab og idræt

07.10.2022

1 million kroner til læring, naturvidenskab og idræt

I vores lokalområde er lysten til at lære, nytænke, innovere og være aktive sammen stor. Insero Horsens har uddelt bevillinger for sammenlagt 1 million kroner, som understøtter den lokale virkelyst og bidrager til at gøre området endnu mere attraktivt.

Vi har blandt andet støttet en lang række projekter og initiativer, som fremmer læring og nytænkning hos børn og unge.

VIA University College har fået midler til at skabe et interaktivt læringsmiljø for de studerende, ligesom vi har givet en bevilling til, at de populære videnskabsklubber, hvor børn kan gå til videnskab i deres fritid, nu også kan etableres i Horsens og Vejle. Hedensted Kommune har desuden fået en bevilling til at lave emnekasser med udstyr til feltarbejde, til glæde for skolernes naturfagsundervisning.

Også på idrætsområdet kan flere lokale aktører glæde sig til at få en bevilling til deres inspirerende aktiviteter. For eksempel har Stensballe IK fået en bevilling til tekniktræning af fodboldbørnene og i Horsens Amatør Cykelklub har de fået midler til motionscykelløbet Rundt om Horsens.

Samlet har 8 skoler og foreninger modtaget opbakning for samlet 1 million kroner.

Skal dit projekt også have støtte?
Vi anbefaler alle, som har projekter, der bidrager til at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, at søge midler hos os. Interesserede kan tage direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Søg midler

Insero Horsens har fire årlige ansøgningsfrister, og den næste er d. 1. december 2022.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

23.02.2024
Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

Efter endnu et år med solide resultater er økonomidirektør Erik Borum udpeget som ny adm. direktør for Insero Horsens. Erik Borum, der bl.a. har stået for at vækste og stabilisere foreningens økonomi, overtager dermed ansvaret for Insero Horsens samlede opgave. En opgave han selv kalder et ønskejob. Erik Borum tager officielt over den 26. februar 2024