Forside / Nyheder / 130 naturfagslærere og -vejledere var tidligere på måneden samlet til konferencen ‘Naturfagene Ud af Boksen’ 2023.

25.09.2023

130 naturfagslærere og -vejledere var tidligere på måneden samlet til konferencen ‘Naturfagene Ud af Boksen’ 2023.

Programmet bød på mere end 20 lærerige workshops og to spændende keynotes om hhv. exoplaneter og virus, så deltagerne fik en masse ny naturfaglig inspiration til undervisningen.

Stor tak til alle deltagere, workshopholdere og Learnmark Horsens for at være med til at skabe en helt fantastisk dag i gode rammer fyldt med engagement og stor spørgelyst fra deltagerne.

Se glimt fra hele dagen her

15 år med naturvidenskabelig fokus og inspiration

I Insero Horsens har vi en ambition om at styrke interessen for naturvidenskab og teknologi i vores lokalområde. Derfor er det en fornøjelse at opleve, hvordan 130 naturfagslærere fra primært lokale skoler, hvert år kommer til ’Naturfagene Ud af Boksen’. Konferencen er åben for alle interesserede fra hele landet.

Vi glæder os allerede til næste års udgave af ‘Naturfagene Ud af Boksen’, som finder sted d. 10. september 2024 – sæt allerede nu kryds i kalenderen.


Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
16.04.2024
Bevillinger i første kvartal af 2024: 15 institutioner og foreninger modtager opbakning for 0.9 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 15 forskellige projekter har fået tildelt midler i første kvartal af 2024, hvor 0.9 mio. kroner er blevet uddelt.

24.01.2024
Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

16.01.2024
Bevillinger i fjerde kvartal af 2023: 18 institutioner og foreninger modtager opbakning for 0.7 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 18 forskellige projekter har fået tildelt midler i fjerde kvartal, hvor 0.7 mio. kroner er blevet uddelt.