Forside / Nyheder / 63 unge på dette års Summer Science Camp

17.08.2023

63 unge på dette års Summer Science Camp

Programmer den sejeste robot, smag på fremtidsmad og oplev det vildeste kemishow. For 63 unge fra hele landet har årets Summer Science Camp budt på det hele og mere til!

18 piger og 45 drenge i kommende 7.-10. klasse var i sidste uge afsted på 5-dages Summer Science Camp. Dagene var fyldt med workshops i kemi, fremtidsmad, programmering af robotter, matematik, cybersikkerhed, geologi og meget mere. Desuden var der en spændende tur til Steno Museet på Aarhus Universitet, hvor vi blandt andet besøgte planetariet.

Ud over faglige workshops var Summer Science Camp også fyldt med leg og hygge, en tur i svømmehallen, badminton i hallen og høvdingeboldturnering. Mange unge er taget fra campen med nye venskaber og et ønske om at deltage på Summer Science Camp igen næste år.

Ambitionen bag vores Summer Science Camp er at understøtte de unges interesse for naturvidenskab og teknologi og medvirke til at flere får lyst til at uddanne sig inden for de naturvidenskabelige fag.

Summer Science Camp 2023 blev arrangeret af Insero Horsens med opbakning fra Videnskabsklubben, Horsens Ungdomsskole, Hedensted Ungdomsskole og Vejle Ungdomsskole.

Vi gentager succesen med Summer Science Camp igen næste år. Kender du en, der skal med, så vær hurtig når tilmeldingen åbner i april, for i år var der rift om pladserne.


Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
24.01.2024
Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

16.01.2024
Bevillinger i fjerde kvartal af 2023: 18 institutioner og foreninger modtager opbakning for 0.7 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 18 forskellige projekter har fået tildelt midler i fjerde kvartal, hvor 0.7 mio. kroner er blevet uddelt.

25.09.2023
130 naturfagslærere og -vejledere var tidligere på måneden samlet til konferencen 'Naturfagene Ud af Boksen' 2023.

Programmet bød på mere end 20 lærerige workshops og to spændende keynotes om hhv. exoplaneter og virus, så deltagerne fik en masse ny naturfaglig inspiration til undervisningen.