Forside / Nyheder / Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Inseros repræsentantskab

09.12.2022

Gør en forskel for dit lokalområde – bliv en del af Inseros repræsentantskab

Hvert år uddeler Insero Horsens millioner til projekter, der udvikler og styrker vores lokalområde. Og nu har du mulighed for at være med til at gøre en forskel ved at blive en del af vores repræsentantskab, når der er valg til marts. Du kan stille op inden 15. januar 2023.

Insero Horsens arbejder for at gøre vores lokalområde så attraktivt som overhovedet muligt. Hvert år uddeler vi millioner til projekter, der støtter udvikling og læring, innovation og bæredygtige initiativer samt kultur, idræt og fritidstilbud.

Insero Horsens er organiseret som en forening, hvor den øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker.

Som repræsentantskabsmedlem spiller du en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadør for Insero Horsens. Du vil blandt andet give indspark til vigtige beslutninger og bidrage til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet. Derudover godkender repræsentantskabet også årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens og tilhøre det distrikt, som er på valg. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl eller virksomhed (CVR-nummer i området). Derudover skal du have lyst til at deltage i 2-3 møder om året samt have et ønske om at bakke op om formålet om at gøre dit lokalområde endnu mere attraktivt.

Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed, hvor du er valgbar.

Dernæst skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Dine stillere vil typisk være dit eget netværk, som melder sig ind i Insero Horsens, hvis ikke de allerede er medlem.

I 2023 er det valgområde C, der er på valg.
Det er således kandidater, som bor eller driver virksomhed inden for følgende områder, der kan stille op:

Valgområde C:

 • Valgdistrikt 12: Juelsminde – Klakring – Vesterby
 • Valgdistrikt 13: Skjold – Brund – Stourup
 • Valgdistrikt 14: Glud – Snaptun – Sønderby – Hjarnø
 • Valgdistrikt 15: Hornsyld – Nebsager
 • Valgdistrikt 16: Barrit – Breth – Staksrode
 • Valgdistrikt 17: Hosby – As – Kirkholm
 • Valgdistrikt 18: Rårup – Gramrode – Møgelkær – Klejs
 • Valgdistrikt 27: Horsens City

Sådan gør du

 • Er du ikke allerede medlem af Insero Horsens skal du melde dig ind senest d. 15. januar
 • Saml tyve personer, som har adresse eller cvr nummer i Insero Horsens lokalområde og som ønsker at være ’stiller’ for dig. Er dine stillere ikke medlem af Insero Horsens i forvejen, så skal de melde sig ind i foreningen senest den 15. januar og senest ved indsendelse af stillerlisten.
 • Download og udfyld stillerlisten
 • Indsend stillerliste på medlem@inserohorsens.dk senest d. 15. januar kl. 12.00
 • Du modtager en bekræftelse med nærmere information om valgforløbet
 • Du kan læse meget mere om, hvordan du stiller op til valget i valgregulativet. Her kan du også se de forskellige deadlines i forbindelse med opstilling.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

23.02.2024
Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

Efter endnu et år med solide resultater er økonomidirektør Erik Borum udpeget som ny adm. direktør for Insero Horsens. Erik Borum, der bl.a. har stået for at vækste og stabilisere foreningens økonomi, overtager dermed ansvaret for Insero Horsens samlede opgave. En opgave han selv kalder et ønskejob. Erik Borum tager officielt over den 26. februar 2024