Forside / Nyheder / Insero Horsens fortsætter som sponsor for ‘Horsens til OL’-kampagne

23.08.2022

Insero Horsens fortsætter som sponsor for ‘Horsens til OL’-kampagne

Foreningen Insero Horsens fortsætter som hovedsponsor for besætningerne i ’Horsens til OL’-kampagnen frem mod OL i Paris i 2024, hvor verdensklassesejleren Anne-Marie Rindoms mål er at forsvare OL-guldet fra Tokyo.

OL-guldet i Tokyo til verdensklassesejleren Anne-Marie Rindom var en stor milepæl for Horsens Sejlklub og deres ambition om at gøre sig gældende på den allerstørste scene med lokale sejlere. Den næste OL-kampagne er netop igangsat og her bakker foreningen Insero Horsens endnu engang op om de inspirerende OL-ambitioner.

Insero Horsens har ydet en uvurderlig støtte til mine 2 første OL-kampagner og jeg er glad og stolt over, at de også bliver sponsor for hele Horsens til OL Teamet frem mod 2024. Den lokale opbakning er meget motiverende for en hård og tidskrævende kampagne, siger Anne-Marie Rindom, som har ambitioner om at gentage guld-bedriften fra OL i Tokyo i 2020.

Insero Horsens har bakket op om Anne-Marie Rindom og Horsens Sejlklubs rejse mod OL-guld siden 2014 og fortsætter som sponsor for ’Horsens til OL’-kampagnen frem mod OL i Paris i 2024.

I Insero Horsens støtter vi lokale sportsklubber og -talenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan, og som inspirerer andre til at drømme stort. Det må man sige, at Anne-Marie Rindom og Horsens Sejlklub har gjort med den fantastiske guldmedalje ved OL i Rio. Vi er rigtig glade for at bakke op om den næste kampagne, hvor også helt nye sejlsportstalenter viser sig frem, siger Hanne Blume, bestyrelsesformand i Insero Horsens.

Ud over Insero Horsens har kampagnen indtil videre modtaget opbakning fra Horsens Kommune, Roesgaard, EDC, Familien Hede Nielsens Fond, Familien Hansens Fond, Sydbank, Horsens Havn og K. Westergaard Automobiler.

Stærke og ambitiøse besætninger

’Horsens til OL’-kampagnen frem mod OL i Paris i 2024 består af tre besætninger, som alle hører hjemme i Horsens Sejlklub.

Vi har en ambition om at alle 3 besætninger repræsenterer Danmark til OL i Paris om knap to år og kommer hjem med én guldmedalje, siger Peter Bjerremand, som er formand i Horsens Sejlklub og drivkraften bag ’Horsens til OL’ kampagnen.

Anne-Marie Rindom stiller op i ILCA 6 (Laser Radial) og har som målsætning at gentage guldbedriften fra 2021 i Tokyo. 19-årige Johan Schubert forsøger at kvalificere sig til sit første OL i ILCA 7 (Laser Standard). Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby, som var lige ved at vinde udtagelsen til OL i 2020 med en 6. plads til VM, stiller op i 49fx-klassen.

FAKTA

  • Insero Horsens bakker op om Horsens Sejlklub og ’Horsens til OL’-kampagnen for samlet 450.000 kr.
  • Insero Horsens har støttet ‘Horsens til OL’-kampagnen og Anne-Marie Rindom siden 2014 og bakker samtidig op om talentudviklingen i Horsens Sejlklub
  • Ud over ’Horsens til OL’-kampagnen bakker Insero Horsens blandt andet op om AC Horsens, HH Elite og HIC Basket.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
28.05.2024
LÆS! festivallen vender tilbage: Vil skabe flere læsefællesskaber for børn og unge

I 2023 afholdt Horsens Kommunes Biblioteker for første gang læsefestivalen LÆS!, hvor mere end 1600 børn og deres voksne deltog. Nu vender festivalen tilbage med en klar mission: at styrke læseglæden gennem fællesskaber.

19.04.2024
Kongens hof besøger Horsens: Glæd dig årets Horsens Middelalderfestival

Hvordan så det ud, når kongen kom besøg under middelalderen? Hvordan levede de adelige dengang i forhold til den almene borger? Det og meget mere kan du lære en masse om under Horsens Middelalderfestival 2024.

25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.