Forside / Nyheder / Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

23.02.2024

Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

Efter endnu et år med solide resultater er økonomidirektør Erik Borum udpeget som ny adm. direktør for Insero Horsens. Erik Borum, der bl.a. har stået for at vækste og stabilisere foreningens økonomi, overtager dermed ansvaret for Insero Horsens samlede opgave. En opgave han selv kalder et ønskejob. Erik Borum tager officielt over den 26. februar 2024

Insero Horsens har et uhyre vigtigt formål i at skabe og bidrage til vækst og udvikling i vores område. Det ansvar kan vi kun leve op til, hvis vi er økonomisk stærke. Derfor har vi gennem nogle år arbejdet fokuseret med at bygge og sikre en robust og stabil drift, siger Erik Borum.
Det er vi lykkedes godt med og er også på vej med et solidt 2023-resultat. Jeg ser frem til som ny adm. direktør at bygge videre på det og sammen med mine gode kolleger bruge vores muskler og muligheder på endnu bedre at leve op til vores formål og bidrage til lokalområdet.

Insero Horsens er en forening og sat i verden for at bidrage til vækst og udvikling i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.
Som særligt vigtigt i 2024 fremhæver Erik Borum bl.a. arbejdet med at videreudvikle innovationsmiljøet i Construction Centre Denmark, igangsættelsen af et større trivselsprojekt blandt unge i området og en fortsat stabil udvikling i Insero Horsens’ porteføljevirksomheder.

Insero Horsens står et godt sted

Det var en enig bestyrelse, der pegede på Erik Borum som den nye adm. direktør, som sammen med en række dygtige kolleger skal drive og løfte Insero Horsens endnu længere.

Insero Horsens står et godt sted. Det er i høj grad Eriks fortjeneste, at økonomien i foreningen er snorlige og der er så godt styr på tallene, driften og resultaterne. Og det skal der være, hvis vi skal være en motor i at skabe vækst og udvikling i området, siger formand for Insero Horsens’ bestyrelse, Hanne Blume, der er godt tilfreds med, at Erik Borum sagde ja til opgaven.

Udover at have styr på økonomien, så har Erik et godt netværk i lokalområdet, han er vellidt internt og han brænder for, at Insero Horsens bidrager endnu mere og bedre til at skabe vækst og udvikling.

Erik Borum er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og statsautoriseret revisor. Før han kom til Insero har han arbejdet hos revisionsfirmaet KPMG.
Erik Borum afløser Martin Romvig, der har valgt at takke ja til muligheder uden for Insero Horsens, som adm. direktør den 26. februar 2024.

Overleveringen af opgaven sker løbende frem til udgangen af marts.

For yderligere oplysninger:
Erik Borum, 41770155
Hanne Blume, 40213185


Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

24.01.2024
Insero byder velkommen til nyt repræsentantskab i område D

Repræsentantskabsvalget for valgområde D er netop afsluttet. Syv medlemmer er blevet genvalgt, og tre nye er blevet valgt ind. Stort tillykke til alle kandidater – vi er glade for det store engagement og glæder os til samarbejdet.