Forside / Nyheder / Oplev byens lys fra 63 meter – Rundvisning på toppen af Horsens

19.12.2022

Oplev byens lys fra 63 meter – Rundvisning på toppen af Horsens

Se din by fra en helt ny side og hør spændende fortællinger om Horsens lokalområde til de populære rundvisninger på Campus Horsens’ tagterrasse på 17. etage.

Kom på rundvisning til toppen af Horsens’ højeste bygning, og nyd den bedst tænkelige udsigt over byens lys. Tag elevatoren op til 17. etage eller få pulsen op med en vandretur op ad de 378 trappetrin.

På rundvisningen kan du høre spændende fortællinger om området og få taget et godt billede af den spektakulære udsigt, hvorfra du kan se byens røde tage, parker, havn, fjord og ikoniske bygninger såsom FÆNGSLET og Nordstern Arena. Du kan også se ud over oplandet til de omkringliggende landsbyer.

Praktisk
Turene ligger fredag i tidsrummet 16:00-20:00 og lørdag-søndag i tidsrummet 12:00-16:00.

De tager 30 minutter og koster 25 kroner pr. person, børn under 7 år kommer gratis med.

Der er gratis parkering på Campus Horsens’ parkeringsplads på hverdage efter 17 og i weekender, samt flere offentlige parkeringspladser i området, herunder ved banegården. 


Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

23.02.2024
Insero udnævner Erik Borum til ny adm. direktør.

Efter endnu et år med solide resultater er økonomidirektør Erik Borum udpeget som ny adm. direktør for Insero Horsens. Erik Borum, der bl.a. har stået for at vækste og stabilisere foreningens økonomi, overtager dermed ansvaret for Insero Horsens samlede opgave. En opgave han selv kalder et ønskejob. Erik Borum tager officielt over den 26. februar 2024