Et stærkt og inspirerende Insero – til gavn for lokalområdet

Insero er en forening, der er sat i verden for at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som ligger mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave.

Vi arbejder gennem partnerskaber, innovation, kompetenceudvikling samt uddeling af midler til en lang række projekter, som styrker fællesskab og fritidsliv og gør vores egn mere attraktiv.

 

 

Vi er forening og forretning

– fordi vi både vægter fællesskab og fremtid

Siden Insero blev grundlagt i 2008, har vi uddelt midler til et stort antal projekter, som dækker alt fra idrætsliv til matematik. Vi vægter særligt aktiviteter, som fremmer fællesskaber og skaber nytte for mange, og derfor støtter vi gerne klubber, foreninger og samlende projekter.
Vores uddannelsesaktiviteter skal primært vække børn og unges nysgerrighed og interesse for naturfaglighed.

Vi er bevidste om, at vi skal være her i mange år endnu. Og der skal være midler til, at kommende generationer også kan få gavn af Insero.
Derfor er det en vigtig del af vores arbejde at sikre, at vi er en lønsom forretning. Vi skal forrente de midler, vi råder over, på en ansvarlig måde. Det gør vi gennem kapitalforvaltning og ved at investere i ejendomme og virksomheder, som kan give os et løbende afkast og en robust indtjening.

Samlet set skal vores forening og forretning skabe et betydende bidrag til bæredygtig vækst og udvikling, der styrker lokalområdets kompetencer og attraktivitet.

Se vores seneste nyheder

Se alle nyheder
23.04.2024
Insero Horsens sikrer historisk højt driftsresultat

Med offentliggørelsen af årsrapporten for 2023 præsenterer Insero Horsens et overskud på 41 mio. kr. før bevillinger og et positivt driftsresultat før finansielle poster på 18 mio. kr. Dette markerer det bedste driftsresultat i foreningens historie.

19.04.2024
Kongens hof besøger Horsens: Glæd dig årets Horsens Middelalderfestival

Hvordan så det ud, når kongen kom besøg under middelalderen? Hvordan levede de adelige dengang i forhold til den almene borger? Det og meget mere kan du lære en masse om under Horsens Middelalderfestival 2024.

25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.