Et stærkt og inspirerende Insero – til gavn for lokalområdet

Insero er en forening, der er sat i verden for at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som ligger mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Endelave.

Vi arbejder gennem partnerskaber, innovation, kompetenceudvikling samt uddeling af midler til en lang række projekter, som styrker fællesskab og fritidsliv og gør vores egn mere attraktiv.

 

 

Vi er forening og forretning

– fordi vi både vægter fællesskab og fremtid

Siden Insero blev grundlagt i 2008, har vi uddelt midler til et stort antal projekter, som dækker alt fra idrætsliv til matematik. Vi vægter særligt aktiviteter, som fremmer fællesskaber og skaber nytte for mange, og derfor støtter vi gerne klubber, foreninger og samlende projekter.
Vores uddannelsesaktiviteter skal primært vække børn og unges nysgerrighed og interesse for naturfaglighed.

Vi er bevidste om, at vi skal være her i mange år endnu. Og der skal være midler til, at kommende generationer også kan få gavn af Insero.
Derfor er det en vigtig del af vores arbejde at sikre, at vi er en lønsom forretning. Vi skal forrente de midler, vi råder over, på en ansvarlig måde. Det gør vi gennem kapitalforvaltning og ved at investere i ejendomme og virksomheder, som kan give os et løbende afkast og en robust indtjening.

Samlet set skal vores forening og forretning skabe et betydende bidrag til bæredygtig vækst og udvikling, der styrker lokalområdets kompetencer og attraktivitet.

Se vores seneste nyheder

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

18.03.2024
Insero søger ny Finance Director

Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed for at blive Inseros nye Finance Director.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.