Forside / Cases / Insero fortsætter opbakningen af HH Elite

26.09.2022

Insero fortsætter opbakningen af HH Elite

Samarbejdet mellem foreningen Insero Horsens og håndboldklubben HH Elite fortsætter i de kommende to sæsoner med fornyet fokus på talentudvikling og fanaktiviteter i håndboldhallen. Det står klart efter Insero Horsens har gentegnet aftalen med håndboldklubben for samlet 260.000 kr.

Opbakningen til håndboldklubben indeholder blandt andet støtte til et nyt talentudviklingsprogram, der skal mindske afstanden mellem den professionelle afdeling og talenterne fra Horsens Håndboldklub. Her vil udvalgte U17 og U19 spillere blive tilknyttet førsteholdets setup og derigennem få mulighed for at prøve talentet af mod tophåndboldspillere.

Ud over talentudvikling indeholder samarbejdet også fanaktiviteter til hjemmebanekampene, som kan engagere børn, unge og deres forældre – og ikke mindst få endnu flere til at møde op og bakke op om håndboldklubbens rejse mod toppen af håndboldligaen.

Opbakningen til HH Elite er gældende for de kommende to sæsoner på samlet 260.000 kr.

Ud over HH Elite, bakker Insero Horsens også op om blandt andre basketballholdet HIC, AC Horsens og Horsens Sejlklub. Alt sammen for at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, som kan inspirere unge sportsudøvere og samtidig give lokalområdet store sportsoplevelser.

Søg midler

Sådan får dit projekt støtte...

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

21.02.2024
Insero Samarbejdsklubsmesterskabet - en fodboldfest for over 100 børn

Fredag den 23. februar og lørdag den 24. februar afholder AC Horsens og Insero Horsens et stævne for U12-hold på Nordstern Arena Horsens.