STEAM Sprinter

Forside / Forening / Uddannelse / STEAM Sprinter

STEAM Sprinter er små undervisningsforløb til dig, som vil prøve kræfter med nye læringsteknologier og -metoder direkte i klasselokalet. 

Med STEAM Sprinter kan du supplere din daglige undervisning i naturfag og teknologi med aktiviteter, som er designet til at sætte turbo på dine elevers interesse for naturvidenskab.  

Vi kommer ud på din skole og gennemfører forløbene i sprints sammen med dig – og giver dig sparring til, hvordan du selv kan sammensætte lignende forløb i din undervisning med de materialer, du har tilgængelig. Vi tilbyder sprints til alle alderstrin og medbringer teknologier og materialer, som du måske ellers ikke har adgang til i den daglige undervisning. Alle sprints er udviklet til at motivere og udvikle elevernes evner til at løse problemer.

Er din skole placeret i området, som strækker sig fra det nordlige Horsens til det nordlige Vejle og til Endelave? Så er du en del af vores lokalområde og kan booke STEAM Sprinter uden beregning. Er din skole placeret uden for området? Kontakt vores Education Director for nærmere information. 
Der er et begrænset antal aktiviteter uden beregning pr. skole. 

Case: STEAM Sprinter forløb på Løsning Skole

Løsning Skole er en af de skoler, der har brugt STEAM Sprinter forløb i deres undervisning. Her fortæller naturfagslærer Rikke Kastrup mere om de oplevelser, hun og eleverne har med forløbene.