Summer Science Camp 2024

Forside / Forening / Uddannelse / Summer Science Camp 2024

Kom med på den fedeste Summer Science Camp

Summer Science Camp er fem fede dage, hvor du sammen med andre unge fra kommende 7. – 10. klasse bor på Bråskovgård Efterskole og laver spændende aktiviteter hver dag.

Du får mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter fx programmering, sjov med kemi, bliv klogere på DNA, lær nyt om matematik, men der er også tid til fx at spille badminton i hallen eller spille brætspil. Du får også god mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Du skal have lyst til at lære nyt for at deltage, og det er også vigtigt, at du har lyst til at indgå i nye fællesskaber og lære nye mennesker at kende.

Summer Science Camp 2024 arrangeres af Insero i samarbejde med  Horsens UngdomsskoleHedensted Ungdomsskole og Vejle Ungdomsskole – og unge fra hele landet er velkomne.

Tilbageblik på Summer Science Camp 2023

Programmér den sejeste robot, smag på fremtidsmad og oplev det vildeste kemishow. For 63 unge fra hele landet har årets Summer Science Camp budt på det hele og mere til!

Se glimt fra en supersjov camp her

På Summer Science Camp er der mange spændende workshops i løbet af dagen, men campen er også fyldt med leg og hygge, det kan være fælles film om aftenen, tur til svømmehallen, badminton i hallen eller diverse spil og lege, og der er rig mulighed for at opbygge nye venskaber.

 • Inden deltagelse modtager du en pakkeliste og praktisk info, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

 • Du bor på værelse med en anden ung på din egen alder (af samme køn), og deltager du med en kammerat, så kan I ønske at bo på værelse sammen.

 • På campen deltager 2 campledere, en nattevagt og 7 unge tutorer (som alle er studerende.) Så vi passer godt på dig og de andre deltagere.

 • De 2 campledere er Katrine Læssøe Mikkelsen og Lene Bechgaard Rasmussen, som begge arbejder med uddannelsesaktiviteter hos Insero Horsens. Nattevagt er Shaun Kelly, som til daglig er lærer i udskolingen på Østerhåbskolen i Horsens og klubmedarbejder.

Slip nysgerrigheden og fantasien løs

Til Summer Science Camp er hver dag fyldt med fede workshops – se bare aktiviteter fra campen i 2023:

 • Vil du prøve at være it-hacker for en dag? Jens Myrup, som er professor på Aalborg Universitet og som står bag det danske cyberlandshold, kommer og laver sjove øvelser med dig som synes, det kunne være sjove at prøve at lege it-hacker.

 • Vil du prøve at programmere en robot? Vi programmerer en selvkørende robotarm og får den til at aflevere en bold, og vi laver forskellige lege med robotten.

 • Vil du lave dit eget bæredygtige tøj? Sy noget af dit gamle tøj om eller sy nyt tøj ud af genbrugstøj, du kan fx sy en nederdel ud af et par gamle jeans eller lave et par jeans fede igen ved at sy nye lapper på.

 • Vi får besøg af Kemishow fra Aarhus Universitet, som både står for en workshop du kan deltage i og som også kommer og laver deres seje kemishow.

 • Kom og prøv at lave mad med fremtidens ingredienser – fx. spiselige insekter, tang og alger – vi skal lave “bugpesto” og andet sjovt.

 • Er du vild med LEGO – kom og programmer din egen lego-robot. Du kan være med i en turnering, hvor den sejeste maskine vinder, eller du kan arbejde kreativt og koble programmering med design.

 • Vi skal på besøg på Steno Museet på Aarhus Universitet og blandt andet besøge deres planetarium – senere skal vi selv se på stjerner.

Information

Om campen

Hvem:
Der er plads til 65 deltagere på campen ca. 45 drenge og 20 piger

Dato:
Søndag d. 4. august til torsdag d. 8. august 2024

Pris:
Ca. 1000 kr.

Tilmelding:
Åbner i slutningen af april

Hvor:
Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld.

Kontaktperson
Katrine Læssøe Mikkelsen
Katrine Læssøe Mikkelsen
Director, Education
Insero
kami@insero.com
+45 41 77 24 64