Forside / Nyheder / Insero Samarbejdsklubsmesterskabet – en fodboldfest for over 100 børn

21.02.2024

Insero Samarbejdsklubsmesterskabet – en fodboldfest for over 100 børn

Fredag den 23. februar og lørdag den 24. februar afholder AC Horsens og Insero Horsens et stævne for U12-hold på Nordstern Arena Horsens.

Der bliver fest når den gule hjemmebane danner rammen om Insero Samarbejdsklubsmesterskab den 23. og 24. februar, hvor over 100 fodboldglade børn vil dyste mod hinanden. I alt 13 hold fra U12-klubberne i Insero Klubsamarbejdet har meldt klar til to herlige dage med fodbold og fællesskab på Langmarksvej. Alle deltagende hold får adgang til årets første hjemmekamp på Nordstern Arena Horsens, når AC Horsens tager imod Kolding IF fredag den 23. februar klokken 19.00, og de får også adgang til AC Horsens’ hjemmekamp mod Sønderjyske Fodbold lørdag den 9. marts klokken 17.00, når der skal overrækkes pokaler og medaljer.

I forbindelse med Insero Samarbejdsklubsmesterskab vil Insero Horsens tilgodese både børnene og de frivillige, så alle deltagende børn får en lækker goodiebag, og der vil også være en flot gave til de frivillige.

Vi er glade for, at vi gennem Insero Klubsamarbejdet kan bidrage til talentudviklingen og skabe fodboldglæde for børn og unge i lokalområdet. I Insero prioriterer vi at anerkende og værdsætte de frivilliges indsats og i dag kan vi også sige TAK til de mange frivillige, der er afgørende for både fællesskab og sportslig udvikling i foreningerne og klubsamarbejdet, siger Berit Lehmann Kristiansen, der er Bevillingschef i Insero Horsens.

AC Horsens og Insero Horsens har haft et fremragende samarbejde gennem en længere årrække, hvor Insero Horsens har spillet en stor rolle i forbindelse med Insero Klubsamarbejdet til glæde for rigtig mange børn i Horsens og omegn, og direktør Kristian Nielsen er glad for initiativet med at hylde de frivillige.

Vi har et tæt samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og vi mærker tydeligt, at de frivillige gør en forskel i dagligdagen. Derfor er det også fantastisk, at vi sammen med Insero Horsens kan hylde dem og vise, at vi sætter stor pris på dem, siger Kristian Nielsen.


Insero Klubsamarbejdet

De seneste 10 år har Insero Horsens støttet AC Horsens' samarbejde med 25 breddeklubber, og sponsoratet til talentudviklingsindsatsen er gentegnet.

Se vores seneste nyheder her

Se alle nyheder
25.03.2024
Horsens Svømmeklub får nye digitale muligheder under vand

Horsens Svømmeklub har modtaget en bevilling til nye undervandskameraer - en støtte der giver helt nye digitale muligheder for klubbens medlemmer.

04.03.2024
Danmarks bedste juniorer dyster i Juelsminde

Juelsminde Sejlklub er til september vært for Dansk Sejlunions Ungdoms DM, hvor mere end 200 unge sejlere er med til at sætte Juelsminde på søkortet.

25.01.2024
Insero bakker op om Horsens Ny Teater

Med et altid spændende program af koncerter, teater, foredrag og mere, er Horsens Ny Teater med til at give vores lokalområde et mangfoldigt kulturliv. Det bakker Insero op om og har tegnet et guldsponsorat.