Sponsorater

Mange mennesker er med til at sætte Horsens og omegn på landkortet. Danske topatleter og modige kulturaktører viser gang på gang, hvilket stof de er lavet af, og vi er stolte af at bakke op om deres hårde arbejde og talent.

Insero støtter en udvalgt række lokale sports- og kulturtalenter på eliteområdet. Både for at inspirere bredt, for at skabe hold og klubber, som folk i vores område kan samles om – og for at sikre, at vores lokalområde forbliver attraktivt og beholder sin knappenål på kortet.

Gå på opdagelse i nogle af vores sponsorater herunder.

Horsens til OL elitesport

Insero Horsens fortsætter som sponsor for besætningerne i ’Horsens til OL’-kampagnen frem mod OL i Paris i 2024.

AC Horsens

Insero støtter også op om AC Horsens med et sponsorat som Partner Eksklusiv, der også er fornyet gældende til og med 2024.

Insero Klubsamarbejde

De seneste 10 år har Insero støttet AC Horsens’ samarbejde med 25 breddeklubber, og sponsoratet til talentudviklingsindsatsen er gentegnet til og med 2024.

HH Elite håndbold, damer

Insero støtter HH Elite håndbold, hvor opbakningen til håndboldklubben blandt andet indeholder støtte til talentudviklingsprogram.

Horsens IC

HIC basket har gennem en meget lang årrække præget toppen af dansk basket med flere danske og pokalmesterskaber og en placering i top 3 de seneste 10 år. Flotte resultater som støttes af en stor lokal sponsorkreds, som Insero er en del af.

Horsens & Friends

Horsens & Friends står bag mange af de helt store kulturoplevelser i vores lokalområde med danske og internationale kunstnere. Insero er både aktionær og sponsor i Horsens & Friends og bidrager dermed til at vores lokalområde samles om de mange fantastiske events.


Horsens Ny Teater

Med et altid spændende program af koncerter, teater, foredrag og mere, er Horsens Ny Teater med til at give vores lokalområde et mangfoldigt kulturliv. Det bakker Insero op om og har tegnet et guldsponsorat.