Uddannelse

Vi understøtter interessen for naturvidenskab og teknologi.
Forside / Forening / Uddannelse

Støtte til dit projekt

Fremtiden og de udfordringer, vi skal løse, kalder på både viden og praktiske kompetencer. I Insero har vi særligt fokus på naturvidenskab og teknologi, og vi støtter projekter, der understøtter interessen for naturfag, engineering, teknologi og entreprenørskab.
Arbejder du på et projekt, der kan pirre børn og unges nysgerrighed og interesse for det naturvidenskabelige felt på en original og kreativ måde? Så ræk ud og lad os hjælpe dig videre.

Vores egne aktiviteter

Ud over at støtte en lang række projekter, driver Insero også en række egne projekter og tilbud inden for naturfaglig læring fra grundskole til ungdomsuddannelser. Vi tror på, at interessen for det naturfaglige område kan spire og gro med innovativ og nyskabende undervisning. Derfor vil vi gøre det sjovt og lærerigt at gøre naturfaglighed til en naturlighed på alle niveauer.

Bliv klogere på vores uddannelsestilbud

Fabricate_Now: Her er der fokus på job- og uddannelsesmuligheder i industrien. Læs mere her.

Science Camps: Børn og unge får mulighed for at dyrke interessen for science i fritiden. Læs mere om Junior Science Camp og Summer Science Camp.

STEAM Sprinter: Vi kommer ud på de lokale skoler med aktiviteter, der understøtter interessen for STEAM. Læs mere her.

Konference: Årlig konference ”Naturfagene ud af Boksen” for naturfagslærere. Læs mere her.

Innovation og entreprenørskab: Vi understøtter arbejdet med entreprenørskab i undervisningen. Læs mere her.

Novel Engineering: Motiver dine elever til at gå på opdagelse i litterære tekster. Læs mere her.

*
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Her kan du læse meget mere om vores uddannelsesaktiviteter. Klik her.

Se listen af uddannelsestilbud herunder:

Vælg kategori
  • Fabricate_Now
  • Indskoling
  • Konference
  • Mellemtrin
  • Science Camp
  • STEAM Sprinter
  • Udskoling
  • Ungdomsuddannelse

Se udvalgte cases her

Se alle cases
Bevillinger i andet kvartal af 2024: 20 institutioner og foreninger modtager opbakning for 1 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 20 forskellige projekter har fået tildelt midler i andet kvartal, hvor 1 mio. kroner er blevet uddelt.

Bevillinger i første kvartal af 2024: 15 institutioner og foreninger modtager opbakning for 0.9 mio. kr.

En række lokale aktører har det seneste kvartal modtaget bevilling til spændende projekter, der bidrager til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt - 15 forskellige projekter har fået tildelt midler i første kvartal af 2024, hvor 0.9 mio. kroner er blevet uddelt.

Skoleskak skal begejstre elever for matematik i Horsens og Hedensted

I en tid, hvor traditionelle metoder i matematikundervisningen kan opleves som udfordrende for mange elever, er det svært at fastholde eleverne og øge deres begejstring for matematik. I 2024 støtter Insero seks besøg med skoleskak til Horsens og Hedensted Kommuner for at komme med et konkret indspark til en anderledes matematikundervisning. Men hvad er det ved skoleskak, der gør matematik så levende og interessant?

Vil du gerne udvikle undervisningen?

Vores tilbud er for alle skoler, og vi tager gerne ud og afholder forløb hos dig - du er også velkommen med din klasse i vores makerspace på Industrimuseet i Horsens.